Pàgines

divendres, 27 de setembre del 2013

Netvibes

Avui a la classe de GTIC hem conegut un servei web anomenat Netvibes. Aquest fa d'escriptori virtual el qual pots personalitzar posant les teves pàgines d'interès com per exemple algun diari electrònic, el temps de la teva ciutat, l'inici de les teves xarxes socials, notes, llistes de coses pendents, etc.
Aquí us deixo una tutorial on explica molt bé com utilitzar la web Netvibes: http://www.rss.nom.es/tutorial-netvibes-lector-rss-web/

Imatge de l'inici de Netvibes. FONT: Google Imatges

dimecres, 25 de setembre del 2013

Els ordinadors portàtils i els llibres digitals a les aules

La nostra feina de la classe anterior va ser reunir-nos en grup i fer un petit treball mitjançant una eina de Google que s'anomena Drive. El drive és una eina molt útil que ens permet treballar amb diverses persones sense necessitat d'estar totes juntes, a part de documents es poden crear presentacions com al Power Point i fulls de càlcul com al Excel. 
Aquesta activitat ha servit per començar a treballar amb aquesta eina i dominar-la ja que al llarg del curs la utilitzarem molt per fer treballs en grup.

1. Document



2. Presentació



3. Full de càlcul

divendres, 20 de setembre del 2013

Webquest

Què són les webquest?

La webquest (WQ) és una proposta didàctica de recerca guiada on els recursos més utilitzats són principalment els que trobem a internet. "Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contempla el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritza la construcció del coneixement mitjançant la transformació de la informació en la creació d'un producte i conté una avaluació directa del procés i dels resultats" (https://sites.google.com/site/webquestcathome/que-es-una-webquest)

Edu3.cat

dimecres, 18 de setembre del 2013

Presentació

Hola, Em dic Judith Roca Bastardes. Sóc estudiant d'Educació Infantil a la facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport a la universitat Ramon Llull, Blanquerna. Estic cursan el primer curs d'aquest grau i utilitzarè aquest blog per fer entrades de l'assignatura de GTIC o d'altres.

Espero que us sigui útil. Gràcies!