Pàgines

diumenge, 5 de gener del 2014

Les videolliçons i els vídeos motivadors

Fa temps vàrem estudiar a classe de GTIC dos tipus de vídeos. Un són els vídeos motivadors i els altres  les videolliçons. Començarem explicant què són les videolliçons, bé doncs són reproduccions de vídeo on ens esenya un tema determinat com per exemple la història de catalunya amb la reproducció d'unes imatges i una veu en off que ens-ho va explicant. Aquest pot ser un bon exemple de videolliçons: 




Per altra banda tenim els vídeos motivadors. Aquests solen ser més entretinguts, que a través de la música per exemple ens transemeten emocions. Un exemple pot ser el següent que ha través de la música emotiva i dels petits diàlegs i imatges de les persones del vídeo et crea una emoció i un sentiment.



La diferència entre aquests dos tipus de vídeo és que el videolliçor pot ser molt útil i et pot ensenyar molt si el mires tu sol i amb la iniciativa d'entendre'l, és a dir que si posem un vídeolliçor a una classe de la ESO no servirà de gaire. En canvi, els vídeos motivadors són perfectes per veure amb col·lectiu, en la meva opinió aquest són molt més útils i pots arribar a aprendre més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada