Pàgines

dimarts, 7 de gener del 2014

Wikis

Fa dies vam treballar les wikis a la classe de GTIC, aquestes són pàgines web que poden ser editades per qualsevol persona a no ser que l'autor l'hagui fet privada, aleshores hauríem de necessitar un password per accedir-hi. Així doncs, qualsevol persona pot entrar a una wiki i agregar informació, mofidicar-la o eliminar-la. 

Crear una wiki és tant senzill que només tenim tres "botons" bàsics que serien el de editar, guardar i link. L'únic problema que té aquesta pàgina web és que si hi ha més d'un usuari editant es col·lapsa i va una mica lent. Aquí us deixo un petit vídeo de CommonCraft on explica d'una manera molt clara el que és una wiki. http://www.commoncraft.com/video/wikis

Nosaltres a classe ens vam reunir en grups de tres persones per crear la nostra pròpia wiki. Vam decidir fer-la sobre la música ja que a totes ens agrada molt i la vam titular OurSpotify i teníem la intenció d'anar recomanant grups, cançons, o estils que més ens agradin.

La nostra wiki (OurSpotify)

I per últim us adjunto un vídeo molt interessant que us pot ajudar a entendre millor perquè serveixen les wikis i tot el que es pot arribar a fer amb elles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada